O nama

  Mali Maj

  Villa Hope uređena je s mnogo ljubavi u nadi i želji da našim gostima pružimo barem mali dio raja koji nudi, uz raskošno mediteransko zelenilo, okruženo velikim vrtovima i lijepo uređenim okućnicama.

  Udobni apartmani,  Villa Hope nalaze u mirnoj ulici u naselju Mali Maj, u predgrađu Poreča.
  Mali Maj idealan je za obitelji i sve one koji žele uživati u miru i tišini istarskih vrtova, toplom suncu, plavetnilu mora…
  Za sve ljubitelje mira i odmora daleko od gradske vreve, te uživanja u živosti koju pruža miris mora i prirode, te cvrkut zrikavaca preporučamo Mali Maj, koji je smješten odmah uz centar najvećeg turističkog središta Istre, grada Poreča.
  Samo 3 km od centra i 1 km od prvih plaža smještene su samostojeće istarske kuće, prizemnice ili katnice. Smještene su uz mirisno i raskošno mediteransko zelenilo, okružene velikim vrtovima i lijepo uređenim okućnicama.

  Ako ste zainteresirani za aktivan odmor uvijek možete odabrati pješačke staze i biciklističke staze, tenis, beach-volley, stolni tenis, mini-golf, unajmljivanje čamaca…
  Plaže su šljunkovite i kamene. Opremljene su svlačionicama, tuševima i mnoštvom sportskih sadržaja. Ljubitelji aktivnog odmora mogu doći do plaža biciklima ili pješke, ali moguć je i pristup automobilima, gdje je uz svaku plažu moguće pronaći parking.
  Zaljubljenici u prirodu zasigurno će sa strašću krenuti u otkrivanje ljepota koje se mogu pronaći ne samo uz more, nego i u unutrašnjosti Istre, koja je puna zelenila i izazova.

   


   

  Poreč

  Poreč je grad na zapadnoj obali istarskog poluotoka. Njegova glavna znamenitost je Eufrazijeva bazilika iz 6. stoljeća,
  pod zaštitom UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine od 1997. godine.

  Poreč je gotovo 2.000 godina star, a smješten je oko luke koju od mora štiti otočić Sveti Nikola.
  Još od 1970-ih, obala Poreč je bila najposjećenija turistička destinacija u Hrvatskoj.
  Grad i dalje pokazuje drevnu rimsku strukturu. Glavne ulice sačuvane su u izvornom obliku. Na glavnom trgu Marafor nalaze se dva hrama. Jedan od njih, izgrađen u prvom stoljeću, posvećen je rimskom bogu Neptunu.

  Turistička infrastruktura Poreča proteže se na 37 km duge obale, između rijeke Mirne i dubokog Limskog dolini.
  Na jugu se nalaze nezaobilazne Plava i Zelena laguna, jedinstvene mediteranske destinacije koje nude izvanredan doživljaj i neponovljiv odmor.